Моментално работиме на планирано одржување на продавницата.
Ви благодариме на вашата доверба и разбирање.

За нас

Започнавме со работа на вашата интернет продавница Myshop.mk се со цел да ви го олесниме брзото темпо на секојдневниот живот со можност за интернет нарачување и достава на производите до вашата посакувана адреса.

Ви стоиме на располагање за сите прашања на овие две е-маил адреси - sales@sprint-solutions.com, info@sprint-solutions.com, на facebook страната (https://www.facebook.com/myshop.mkd/) или на тел. број  02 2666 758.

Плаќањето е обезбедено со софтвер специјализиран за интернет продавници, овозможено од Комерцијална Банка ад Скопје.

Контакт

  • 02 266 6758
  • sales@sprint-solutions.com info@sprint-solutions.com

Facebook

MyShop © 2022. UKION SHOPS